Sınıf Kahvaltılarımız Devam Ediyor (12B-12C)

Ruhunda ilmek ilmek örülü olan paylaşma ve birliktelik dokusuna yeni filizleri ile devam eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde 12B ve 12C ile devam ediyor.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenleri desteğinde kahvaltılarımız 12B ve 12C Sınıflarının Kahvaltıları ile devam ediyor.

12B ve 12C Sınıfları ayrı günlerde bir yandan kahvaltılarını yaparken bir yandan da bu güzel ve sıcak ortamda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın öğütlerini dinleme ve Sayın Müdürümüze istek ve önerilerini sunma fırsatı yakaladılar.

Güzel bir bahar sabahını değerli bir anıya dönüştürme niyeti ile başlayıp moral veren neşeli bir etkinlik haline dönüşen ve sonunda da "offf be ne yedik" dedirten 12B ve 12C Sınıf Kahvaltıları öğrencilerimizin belleklerine güzel bir İzmir Fen Lisesi anısı olarak kazındı.

Bu titizlikle hazırlanmış etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan değerli öğretmenlerimize ve pahabiçilmezlerimize emeklerinden ve paylaşımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar için Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL´e teşekkür ederiz.

Yayın: 17.11.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:10 - Görüntülenme: 1007