T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Speak Break ve DynEd Projesi

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile hayata geçirilen “Speak Break and DynEd” Projesi okulumuzda Proje Grubunda Yer Alan İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde aktif olarak uygulanmaktadır.

Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile hayata geçirilen “Speak Break and DynEd” Projesi okulumuzda Proje Grubunda Yer Alan İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde aktif olarak uygulanmaktadır.

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Arife Karadağ, Proje Koordinatörü Sevilay Özkaya ve Proje Ekibinden Nazan Telli, Alime Zenger, Sevim Gezer Dündar, Nagihan Demetoğlu, Rasim Köprülüler, Bengü Baloğlu, projede görev alacak akademisyenler ve okul müdürlerinin Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya katıldığı tanıtım toplantısının ardından Bornova İlçesinde aktif olarak uygulanmaktadır.

Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi işbirliği ile birlikte planlanan projenin amacı, Dyned kullanımının aktifliğini sağlamak ve beraberinde öğrencilerin İngilizceyi günlük hayatın içerisinde aktif olarak kullanmasını ve İngilizcenin öğrenilebilir; konuşulabilir bir dil olduğunu görmelerini sağlayarak yabancı dil bilgilerini geliştirmektir.

Okulumuzda da yaşayarak İngilizce öğrenen öğrencilerimiz üniversite öğrencileri ile İngilizce öğretmenlerimizin birlikte gerçekleştirdiği faaliyetlere aktif olarak katılarak projeden yararlanmaktadırlar.

Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´e öğrencilerimiz için çok faydalı olan bu projeye ayırdığı zaman ve verdiği emek için teşekkür ederiz.

 

DynED Projesi Nedir?                   

Dyned (Dinamik Eğitim), İngilizce Dil Eğitim sistemi MEB’de kurulu sunucu bilgisayarlar üzerinden öğrencilerin İngilizce öğrenmelerini sağlayan bir eğitim aracıdır. Eğitim sürecini etkili kılmak ve mükemmelleştirmek amacı ile öğrencilerin eğitmen destekli çalışma yapmalarına olanak sağlayarak tasarlanmıştır.

 

NOT: Fotoğraflar için Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´e teşekkür ederiz.

 

Speak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd ProjectSpeak Break and DynEd Project

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.11.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 11:10 - Görüntülenme: 1332
Kaynak: https://egeajans.ege.edu.tr/?p=3940
  Beğen | 3  kişi beğendi