Tire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük Gezisi

Planlı ve disiplinli bir şekilde ders çalışmayı bildikleri kadar gezmesini de sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde 10. Sınıf öğrencilerimiz Tire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük Kültür ve Turizm Gezisine katıldılar.

Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde gerçekleştirilen turizm ve kültür gezimizde öğrencilerimiz hem yakın çevremizi tanıma imkanı buldular hem de sınıf içi birlik ve beraberliklerini arttıracak bir anıya daha sahip oldular.

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan dolayı teşekkür ederiz.

NOT: Gezi fotoğraflarını çeken ve haberimizde kullanmamızı sağlayan değerli öğretmenimiz Ahmet Dikmen'e teşekkür ederiz.

Tire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük GezisiTire, Ödemiş, Birgi, Bozdağ ve Gölcük Gezisi

Yayın: 07.01.2020 - Güncelleme: 11.06.2024 08:46 - Görüntülenme: 1093