Tiyatro Çalışmalarımız Başladı

Edebiyat aşığı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Nebahat ÇELEBİ ve Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde kendini iyi ifade etme becerilerini geliştirmek, jest ve mimiklerini etkin kullanmak isteyen tiyatro sever öğrencilerimiz ile İFL Tiyatro Grubu çalışmalarına başladı.

Eğlenceli faaliyetlerle jest ve mimiklerini kullanmayı öğrenen, sahnenin tozunu yutan, ezber yapan ve tiyatroya gönül veren öğrencilerimize ve değerli öğretmenlerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Tiyatro Çalışmalarımız BaşladıTiyatro Çalışmalarımız BaşladıTiyatro Çalışmalarımız Başladı

Yayın: 17.10.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:48 - Görüntülenme: 720

Etiketler :