Türkiye Münazara Ligi Anadolu Şampiyonu İFL

Kendini iyi ifade eden ve fikirlerini sağlam bir şekilde temellendiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nebahat ÇELEBi ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan EKİCİ koordinesinde öğrencilerimiz Beyza ve Ömer Faruk Türkiye Münazara Liginde Anadolu Şampiyonu oldular.

Türkiye çapında yapılan münazara karşılaşmalarının ardından bölge şampiyonalarının en iyilerinin katıldığı Türkiye finalinde pahabiçilmezlerimizden Beyza BİLGİÇ ve Ömer Faruk KÜSER Anadolu'dan gelenlerin karşılaştığı Anadolu Grubunda finale kadar yükselip birinci olarak okulumuza ANADOLU ŞAMPİYONLUK KUPASI'nı getirdiler.

Değerli Öğretmenimize ve pahabiçilmezlerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür eder gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü de kendilerini tebrik ederiz. İyi ki varsınız.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Ömer Faruk'a teşekkür ederiz.

Yayın: 03.08.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 10:49 - Görüntülenme: 1391