Uluslararası eTwinning Projesi - ePhilosopy

Kubaşık öğrenme etkinliklerine katılan, zamandan ve mekandan bağımsız proje çalışması yapabilen ve yabancı dil becerilerini kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "ePhilosopy" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

İspanya ve Türkiye gruplarından öğretmen ve öğrenciler e-konferans yaparak bir araya geldiler ve aynı anda küçük bir sınav yaptılar. eKonferans esnasında İngilizce konuşan ve birbirleri ile paylaşımlarda bulunan öğrencilerimiz projelerinde TwinSpace'i de kullanıyorlar.

Öğrencilerimizin 21. yy. yeterliliklerinin yanı sıra kültürler arası paylaşımında da önemli bir yere sahip olan eTwinning Projeleri / Okul Ortaklıkları için emek veren ve zaman harcayan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 27.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 11:47 - Görüntülenme: 1017