Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Boğaziçi Üniversitesi

Bilinçli ve nitelikli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet Burçin ÜNLÜ ve Üniversite Tanıtım Ofisi Uzamanları Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttılar. Boğaziçi Üniversitesi Mezunlarından başlayıp Boğaziçi Üniversitesindeki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdiler.

Değerli öğretim üyemize, tanıtım ofisi uzmanlarımıza, değerli öğretmenimize ve pahabiçilmez öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için değerli müdür yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na teşekkür ederiz.

Yayın: 25.12.2019 - Güncelleme: 24.01.2024 15:45 - Görüntülenme: 973