Verdi Elhamrada Operasına Gittik

Müziğin tınısı ile canlanan ve sanatı hayatlarının bir parçası olarak benimsemiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Zümre Başkanımız Sinem VAR koordinesinde Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde öğrencilerimiz Verdi Elhamrada Operasını izlediler.

DETAY: https://www.operabale.gov.tr/tr-tr/Sayfalar/workdetail.aspx?EserKodu=2278

Öğrencilerimizin bu güzel etkinlikten yararlanmalarını sağlayan değerli öğretmenlerimize ve bu güzel etkinliği ilgiyle izleyen öğrencilerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederiz.

Verdi Elhamrada Operasına GittikVerdi Elhamrada Operasına GittikVerdi Elhamrada Operasına GittikVerdi Elhamrada Operasına GittikVerdi Elhamrada Operasına GittikVerdi Elhamrada Operasına Gittik

Yayın: 13.03.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 09:14 - Görüntülenme: 831

Etiketler :