Waterloo ile Matematik Deneyimi

Deniz aşırı işlerle uğraşmayı seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Zümremiz koordinesinde 9. Sınıf (Pascal), 10. Sınıf (Cayley) ve 11. Sınıf (Fermat) öğrencilerimiz Waterloo Üniversitesinin "Matematik ve Hesaplama Yarışmaları" na katıldılar.

25 çoktan seçmeli sorunun sorulduğu ve 60 dakika verilen yarışma Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER´in gözetiminde Sınav Salonumuzda gerçekleştirildi.

CEMC hakkında detaylı bilgi için http://www.cemc.uwaterloo.ca/contests/pcf.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

Waterloo ile Matematik DeneyimiWaterloo ile Matematik DeneyimiWaterloo ile Matematik Deneyimi

Yayın: 01.03.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:16 - Görüntülenme: 1231