Yeni Misafirlerimiz Canlı Bilimi Laboratuvarımıza Hoşgeldiler

Canlıları yakından tanıyan ve canlı bilimine önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN'in koordinesinde Biyoloji Laboratuvarımızın yeni konukları etkinlik kapsamında 9. sınıflara emanet edildi.

Öğrencilerimizin yaşantılarında iz bırakan eğitim ve öğretim faaliyetlerimize örnek bir çalışmamızı daha ekledik. Biyoloji Laboratuvarımızda biyoçeşitliliği incelenmesi ile ilgili çalışmamız 9. sınıflarımızın kontrolünde devam etmektedir. Biyoloji Laboratuvarımızdaki akvaryumun içine seçilerek bırakılan 20 adet çeşitli türdeki balıktan haziran ayına kadar 9. sınıflarımızdan seçilen öğrencilerimiz sorumludur.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize bu örnek çalışma için ayırdıkları zaman, verdikleri emek ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Balıklara sadece seçilen öğrencilerimiz besleme takvimine göre yem vermektedir. Lütfen görevli öğrencilerin bilgisi dışında balıkları beslemeye çalışmayınız.

Yayın: 08.02.2020 - Güncelleme: 27.05.2024 10:25 - Görüntülenme: 737