Yeni Rekor 15 Madalya

İnsanlığa yararlı bilimsel çalışmalar yapabilmek için derin çalışmalar yapan çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun evsahipliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilerimiz verdikleri emeğin karşılığını 7 Gümüş ve 8 Bronz toplamda 15 madalyayı okulumuza kazandırarak aldılar.

Ağustos 2020´de Birinci Aşama Sınavları ile başlayıp 2. aşama sınavına kadar azimle çalışan, emek veren ve zaman ayıran değerli öğrencimizi canıgönülden kutluyoruz. Takım seçmelerine hazırlanan öğrencilerimize ve öğretmenlerine kolaylıklar diliyoruz.

Emek gençlerimizin gurur bizim dediğimiz olimpiyat çalışmalarında Kış Okulunun Son Sınavının ardından artık Takım Seçme Sınavları ve Takım Kampları ile Olimpiyatın Uluslararası kısmı devam edecektir.

Bu aşamaya kadar dağılım şu şekilde olmuştur:

Matematik Olimpiyat Takımı: 1 Gümüş ve 1 Bronz

Fizik Olimpiyat Takımı: 2 Bronz

Kimya Olimpiyat Takımı: Ulusalda 3 Gümüş ve 2 Bronz

Biyoloji Olimpiyat Takımı: 1 Gümüş

Bilgisayar Olimpiyat Takımı: 2 Gümüş ve 3 Bronz

Bu süreçte öğrencilerimizden desteklerini esirgemeyen ailelerimize, azimle çalışan ve emek veren öğrencilerimize ve olimpiyat takımı danışmanı olarak takımlarını destekleyen öğretmenlerimize teiekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yeni Rekor 15 Madalya

Yayın: 22.03.2021 - Güncelleme: 14.10.2021 12:16 - Görüntülenme: 1204