T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Yılın Son Ödüllerini Robotçular Kaptı

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

IZTECH RoboLeague 2018´e katılarak kazandıkları 1000 Tl ve 1500 Tl Hediye Çeki Ödülü ile robot parçası satın alan öğrencilerimizin kargoları okulumuza ulaştı ve kendilerine sertifikaları ile ödülleri sunuldu.

IZTECH RoboLeague 2018 Öğrencilerimiz Ne Yapmıştı?

Futbol Oynayan iki robot ve Çizgi Labirent Çözen bir robot yaparak okulumuzu İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü’nün IEEE öğrenci kulübü tarafından düzenlenen Ulaslararası IZTECH RoboLeague, robot teknoloji yarışmasında temsil eden iki öğrencimiz Futbol Oynayan Robot (FutRo) kategorisinde Yıldız Teknik Ünivesitesini yenmiş ve Çizgi Labirent Çözen Robot Kategorisinde Birinci olarak 1500 Tl değerindeki hediye çekini ve birincilik kupasını kazanmışlardır.

Kısıtlı malzeme ve kısıtlı zaman ile robotlarını 24 saatlik bir sürede Kuluçka Merkezinde yapan ve Tasarla, Yap ve Yapıştır kategorisinde okulumuzu temsil eden 10 öğrencimiz kategorilerinde kendilerinden söz ettirdiler. Yarışma sonunda 12 öğrencimize birden Jüri Özel Ödülü olan 1000 Tl verildi.

 

Yılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular KaptıYılın Son Ödüllerini Robotçular Kaptı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 28.12.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:47 - Görüntülenme: 1077
  Beğen | 3  kişi beğendi