Yine Birinci Olduk

Fen Bilimleri alanında seçkin araştırma projeleri hazırlarken bilimin engin dünyasında yer edinenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Prof. Dr. Gazi Yaşargil Fen Bilimleri Araştırma Projeleri Yarışmasında Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışman öğretmenleri olduğu Semra ve Ömer Faruk´un projeleri Biyoloji Alanında Birinci oldu.

Alan: Biyoloji

Konu: Yeni Bir Taşıma Sistemi Geliştirilerek Antibiyotik Direncinin Kırılması

Derece: BİRİNCİLİK

Danışman Öğretmen: Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun

Proje Ekibi: Selma ÖZTÜRK ve Ömer Faruk KÜSER

Değerli danışman öğretmenimizi ve pahabiçilmez öğrencilerimizi verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ederiz.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için kıymetli Gülseren Coşkun öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yine Birinci OldukYine Birinci OldukYine Birinci OldukYine Birinci OldukYine Birinci Olduk

Yayın: 14.05.2019 - Güncelleme: 27.05.2024 09:07 - Görüntülenme: 1154