T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Yine Bornovanın Zaferi ve Gururu

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Ödül Töreninin akabinde 13 Ulusal ve 2 Uluslararası Madalya ile bu yıl da Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU söz verdiği gibi makamında ağırladı ve ödüllendirdi.

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Ödül Töreninin akabinde 13 Ulusal ve 2 Uluslararası Madalya ile bu yıl da Türkiye birincisi olan öğrencilerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU söz verdiği gibi makamında ağırladı ve ödüllendirdi.

Öğrencilerimizin cep telefonu rehberinde numaraları kayıtlı olan ve her daim liderliği ve desteği ile okulumuzu güçlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavından önce okulumuza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Erkanıyla birlikte şereflendirdi. Bilim Kurulumuzda geleneksel olarak gerçekleştirilen pasta töreninde öğrencilerimizden Türkiye Birinciliği sözü aldı ve öğrencilerimize olan güvenini "Türkiye Birincisi olduğunuzda yani madalya töreninden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde daha büyük bir pasta ile kutlama yapacağız" diyerek hissettirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU söz verdiği gibi öğrencilerimizi önce makamına kabul etti. Öğrencilerimizle tek tek sohbet ettikten sonra muazzam bir pasta ve çay eşliğinde öğrencilerimize öğütler verdi. Öğütlerin ardından makamında öğrencilerimizi tek tek tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU öğrencilerimizle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün girişine geldi ve alışık olduğumuz "Bornova'nın Zaferi ve Gururu" fotoğraflarına bir yenisini daha ekleyerek İzmir Fen Lisesi kafilesini başarılar dileyerek uğurladı.

 

Emek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur BornovanınEmek Gençlerin Gurur Bornovanın

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.02.2020 - Güncelleme: 30.05.2024 09:08 - Görüntülenme: 2237
  Beğen | 13  kişi beğendi