Yurt Dışına Açılan Kapıdan Sertifikalı Geçenler

Speak and Break Projesi Kapsamında Ege Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğrencileri ile birlikte DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde seviyelerine göre İngilizce öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Speak Break ve DynEd Projesi

Yayın: 01.12.2018 - Güncelleme: 29.07.2024 10:57 - Görüntülenme: 870