Zümre Başkanları Toplantımız

Okul içi zümreler arası işbirliğin yoğun olduğu okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Dönemi Zümre Başkanları Toplantımız öğretmenler odamızda gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirildi.

Zümre Başkanları ToplantımızZümre Başkanları ToplantımızZümre Başkanları ToplantımızZümre Başkanları ToplantımızZümre Başkanları ToplantımızZümre Başkanları Toplantımız

Yayın: 06.02.2020 - Güncelleme: 29.05.2024 11:36 - Görüntülenme: 754

Etiketler :