Etiket Sonuçları: bilinc

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize "Afetten Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Kas

Bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize sınıflarında Bilinçli Teknoloji Kullanımı Eğitimi veriliyor.

Kas

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde başlamıştır.

Ara

Doğaya sahip çıkanların, geri dönüşüm konusunda bilinçli olanların ve atık pilleri toplanayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Atık Pil Toplama Kampanyamız başlamıştır.