Sınıf Kahvaltılarımız Başladı (12A)

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinde Sınıf Kahvaltılarımız Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde başlamıştır.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenleri desteğinde ilk kahvaltımız 12A Sınıfının Kahvaltısı olmak üzere sınıf kahvaltılarımız başlamıştır.

12A Sınıfı bir yandan kahvaltısını yaparken bir yandan da bu güzel ve sıcak ortamda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın öğütlerini dinleme ve Sayın Müdürümüze istek ve önerilerini sunma fırsatı yakaladılar.

Güzel bir bahar sabahını değerli bir anıya dönüştürme niyeti ile başlayıp moral veren neşeli bir etkinlik haline dönüşen ve sonunda da "offf be ne yedik" dedirten 12A Sınıf Kahvaltısı öğrencilerimizin belleklerine güzel bir İzmir Fen Lisesi anısı olarak kazındı.

Bu titizlikle hazırlanmış etkinliğin gerçekleşmesini sağlayan değerli öğretmenimize ve pahabiçilmezlerimize emeklerinden ve paylaşımlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar için Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL´e teşekkür ederiz.

12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı12A Sınıf Kahvaltısı

Yayın: 14.11.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:10 - Görüntülenme: 1141