Etiket Sonuçları: dalga

Şbt

Çağın teknolojilerini kullanarak öğrenen, yeni çağın teknolojilerini üretecek olan mühendis kumaşlı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz metin tabanlı kodlama yaparak Arduino kullanmayı öğreniyorlar.

Şbt

Uygulamasını bilerek bilim yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde fizik laboratuvarımızda 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte Dalgalar Ünitesinde yer alan YAY DALGALARI ile ilgili deneylerimizi yaptık.

Kas

Karanlığı aydınlatan laboratuvarlarda azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12. Sınıf öğrencilerimiz çeşitli düzenekler ile Dalga konusuyla ilgili teorik bilgilerini deneylerle fizik laboratuvarımızda gözden geçirdiler.

Kas