Fizik Deneyleri - Yay Dalgaları

Uygulamasını bilerek bilim yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde fizik laboratuvarımızda 10. sınıf öğrencilerimizle birlikte Dalgalar Ünitesinde yer alan YAY DALGALARI ile ilgili deneylerimizi yaptık.

Deney öncesinde laboratuvar hazırlıklarını yapan öğretmenimiz hazırlıkların ardından öğrencilerimizi fizik laboratuvarına aldı.

Önce konu ile ilgili teorik bilgiyi veren öğretmenimiz tezleri söyledi. Ardından güvenlik önlemlerini alarak ve anlatarak öğrencilerimize deney yaptırdı.

Deney esnasında ve sonrasında yapılan tartışmalarda nasıl ve neden soruları ile deneyin sonuçları ortaya çıkarıldı ve öğrencilerimizin deney raporlarını yazmaları sağlandı. Öğrencilerimiz raporlarını yazdıktan sonra laboratuvardan ayrıldılar.

Değerli öğretmenlerimize emeğinden ve kıymetli öğrencilerimize aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

NOT: Fotoğraflar için kıymetli Fizik öğretmenimiz Vildan AKYOL´a teşekkür ederiz.

Ek / Detay bilgi:

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK (AYT)Dalgalar 3 (Yay dalgalarında hız)

Fizik Deneyleri - Yay DalgalarıFizik Deneyleri - Yay DalgalarıFizik Deneyleri - Yay DalgalarıFizik Deneyleri - Yay Dalgaları

Yayın: 12.02.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 09:56 - Görüntülenme: 2748