Etiket Sonuçları: dönemi

Eyl

Mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde değerlendirip öğrencilerinin en iyisini yapabilmelerinde onlara yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Mesleki Eğitim Dönemimizde kurul, komisyon ve zümrelerimiz verimli bir şekilde çalıştı ve ihtiyaç duyulan eğitimleri de alarak 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Haz

Öğrencileri için fedakar bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışmalarımızı Çalışma Programımız doğrultusunda çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Tüm kurul ve komisyonlarımız çevrim içi olarak toplanmış, kararlar hem memurumuz hem yazmanlarımız tarafından kaleme alınmıştır. Oylamalar kamera açık ve ellerin görünür şekilde kaldırılmasıyla yapılmıştır. Zaman kısıtlaması olmaması ve kapsanmayan / konuşulmayan durum kalmaması için toplantılar oturumlara bölünmüş ve her oturumda yoklama kameralar ile alınmıştır.

Haz

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.