Mesleki Çalışma Döneminde Toplantılarımızı Çevrim İçi Gerçekleştirdik

Öğrencileri için fedakar bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışmalarımızı Çalışma Programımız doğrultusunda çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Tüm kurul ve komisyonlarımız çevrim içi olarak toplanmış, kararlar hem memurumuz hem yazmanlarımız tarafından kaleme alınmıştır. Oylamalar kamera açık ve ellerin görünür şekilde kaldırılmasıyla yapılmıştır. Zaman kısıtlaması olmaması ve kapsanmayan / konuşulmayan durum kalmaması için toplantılar oturumlara bölünmüş ve her oturumda yoklama kameralar ile alınmıştır.

Çevrim içi ortamda hızlı bir şekilde kurum kültürü oluşturan okulumuz yeni normalleri de hızlı bir şekilde olağanlaştırmıştır.

Okulumuz için zamanını ve emeğini fedakar bir şekilde veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 26.06.2020 - Güncelleme: 26.06.2020 11:05 - Görüntülenme: 621