Etiket Sonuçları: eğlence

Nis

Çalışmasını bildikleri kadar eğlenmesini de bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği 2019´u düzenledik. Okul Yönetimimizin sevk ve idaresinde, Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR ile Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıf Öğrenci Temsilcilerimiz ile Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2019 İFL YIKILIYOR KONSERİ ile Ege Üniversitesi´ni ve belki İzmir´i yerinden oynatarak tamamlandı.

Eyl

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Eyl

May

Akademik faaliyetlerin yanı sıra moral ve motivasyon etkinliklerinin de bolca yapıldığı okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımız pikniğe gittiler. Değerli Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz Alime ZENGER (İngilizce Zümre Başkanı), Sevinç ÖRER (İngilizce) ve Burcu ÖZÇAKIR (İngilizce) koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Çiçekli Köy Mesire Alanında piknik yaptılar.

May

Eğlenmesini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bahar Şenliği düzenledik. Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Öğrenci Temsilcimiz Pahabiçilmez Simge, Organizasyon Sorumlu Yardımcısı Pahabiçilmez Şeniz, Organizasyon Ekibimizin Pahabiçilmez Üyeleri ve Değerli Öğretmenlerimizin desteğinde okulumuzda çeşitli kategorilerde yapılan müsabakalarla dolu Bahar Şenliğimiz 2017´yi gerçekleştirdik.

Nis

Ana ocağından uzakta eğitim ve öğretim gören koca yürekli pahabiçilmezlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimize haftasonu sürprizi yaptık. Belletmen öğretmenlerimizin koordinesinde yemekhaneyi bahçemize taşıdık ve pansiyonda kalan öğrencilerimize küçük bir mangal partisi verdik.

Nis

Öğrencilerini bilimin duayenleriyle tanıştıran ve Onlardan bilim öğrenmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesinde muhteşem bir Gökyüzü Gözlem Şenliği düzenlendi. Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL´un koordinesinde etkinlik komitemizin desteğinde titizlikle hazırlanan Gökyüzü Gözlem Şenliği 6 Nisan 2017 Perşembe Günü öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyle gerçekleştirildi.

Şbt

Bursa Uludağ güzergahlı şehir dışı gezimiz tamamlanmıştır. Cuma sabahı Bursa´ya varan kafilemiz akşama kadar Uludağ´da etkinliklere katılmış Geceyi 5 yıldızlı termal otellerinde geçirmişlerdir. Cumartesi Bursa Merkez ve Tarihi Cumalıkızık köyü ile Gölyazı köylerini ziyaret etmiştir. Ardından kafilemiz İzmir´e dönmüştür.

Ock

İzmir´e kar yağar da okulumuza yağmaz mı? Okulumuza kar yağarda İFL kartopu oynamaz mı? İFL kartopu oynar da bu eğlenceli anlar fotoğraflanmaz mı?

Ara

Öğrencilerimizin üzerlerindeki stresi atmalarını sağlayan faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Etkinlik Komisyonumuzun koordinesinde öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldılar.