9. Sınıf Uyum Etkinlikleri - Hoşgeldiniz Eğlencesi

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda 9. Sınıflarımız için Uyum etkinlikleri devam ediyor.

Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Nöbetçi öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Değerli Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR, Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR desteğinde 9. sınıf öğrencilerimizin hoşgeldiniz eğlencesi düzenlendi.

Değerli Öğretmenlerimize emekleri ve öğrencilerimize aktif katılımları ve sabırları için teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraf için Kıymetli Öğretmenimiz Müzik Sinem VAR´a teşekkür ederiz.

Yayın: 29.09.2018 - Güncelleme: 27.05.2024 09:45 - Görüntülenme: 1518

Etiketler :