Etiket Sonuçları: grup

Ekm

Akademik yeterlilikleri kadar fiziki kondisyonlarını da geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları GRUP USÜLÜ devam ediyor.

Ekm

Ağu

Proje çalışması yapanların, araştıranların, geliştirenlerin kısacası üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden Proje Grupları ile ilgili bir haberimiz var.

Sadece TÜBİTAK 49. Lise Ögrencileri Araştırma Proje Yarışması başta olmak üzere bir çok yarışmaya sunmak için değil yaparak yaşayarak bilimi öğrenmek ve medeniyete insanlığa katkı sağlamak amacıyla proje geliştiren öğrencilerimiz çalışmalarına Yaz Boyunca da ara vermeden devam ediyorlar.

Şbt

Kültürü ve birikimi ile fark yaratan okulumuz İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız devam ediyor.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.

Ara