Bilim Olimpiyatları Tanıtım Etkinlikleri Devam Ediyor

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.

Yıldızlar karmasından oluşan İzmir Fen Lisesi Bilim Olimpiyat Takımlarının başarılarına başarı katmak ve İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Ruhunu yeni öğrencilerimize yaymak için yapılan bu faaliyetlerde yer alan değerli öğrencilerimize ve kıymetli Bilim Kurlu Üyelerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Not: Fotoğraflar etkinlik tarihlerine göre peyderpey güncellenmektedir.

Yayın: 10.12.2016 - Güncelleme: 30.05.2024 11:30 - Görüntülenme: 66754