Etiket Sonuçları: gösteri

Ekm

Eklektik resim denildiğinde Picasso'ya rakip çıkartabilecek okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "Picasso: Gösteri Sanatı" isimli sergiyi görmek için Arkas Sanat Merkezini ziyaret ettiler.

Ekm

Mrt

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okul İzmir Fen Lisesi´nde Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitleri Anma Töreni anlamına uygun ve İFL´ye yakışan bir şekilde yapıldı.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okul konferans salonunda törenimiz gerçekleştirilmiştir.