Etiket Sonuçları: ial

Ock

Sadece anlayabilen değil İngilizce konuşabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 77 kişilik öğrenci grubumuz TRAINIAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "TRAINIAL19´da İFL Damgası" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNİAL´18

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNİAL´18

Nis

Atatürk Lisesi tarafından düzenlenen ve 06 Nisan 2018 de başlayan MUNIAL18 (Model Birleşmiş Milletler) Konferansına öğrencilerimiz Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde katılmış ve okulumuzu temsil etmişlerdir.

Mrt

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın hazırladığı MUN Etkinlik haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Mrt

Ock

Yabancı dili kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden güzel bir haber daha yayınlıyoruz. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ve IFL MUN Ekibi (IFL MUNers) bu yılın ilk MUN faaliyetinde okulumuzu temsil ettiler.

May

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNIAL Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.