Etiket Sonuçları: ifl.meb

Ara

Yüz yüze eğitimden uzun süredir ayrı olmalarına rağmen bu süreci en faydalı şekilde geçiren 10. sınıflarımız için veli-okul işbirliğini daha da geliştirmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 10. sınıflarımız için dönem veli toplantılarımızı 12 Aralık 2020 Saat 14:30 - 15:10 arasında gerçekleştirdik.

Ara

Ekm

Kararlılığın ve azmin ne demek olduğunu buram buram hissedenlerin ve yaşamlarının bir parçası haline getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordineinde Kadir Has Üniversitesinin Sevilen, Sayılan ve Değerli Rektörü Prof. Dr. Sondan DURUKANOĞLU FEYİZ (Sondan Hocamız) "Yaşama Anlam Katmak: Vazgeçmemek" isimli sunumu ile yine öğrencilerimizi heyecanlandırdı ve yine onları hedeflerine götürecek kararlılıklarına kararlılık ve azimlerine azim kattı.