Dönem Veli Toplantımız ONLAR

Yüz yüze eğitimden uzun süredir ayrı olmalarına rağmen bu süreci en faydalı şekilde geçiren 10. sınıflarımız için veli-okul işbirliğini daha da geliştirmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin koordinesinde 10. sınıflarımız için dönem veli toplantılarımızı 12 Aralık 2020 Saat 14:30 - 15:10 arasında gerçekleştirdik.

Öğrencilerimizin süreçten en iyi şekilde fayda sağlamaları için fedakarca ve vefalı bir şekilde İzmir Fen Lisesi için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.12.2020 14:49 - Görüntülenme: 466

Etiketler :