Etiket Sonuçları: labirent

Şbt

Mühendislik çalışmalarına genç yaşlarda başlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde 10. Sınıf Öğrencilerimiz Kaan ve Muhittin 16. Uluslararası ODTÜ Robot Günlerinde Labirent Çözen kategorisinde hazırlandıkları yarışmada robotlarını yarıştırdılar.

Ekm

Utanmasalar pansiyondaki yataklarına elektronik devreleri veya yaptıkları robotları götürüp onlarla uyuyacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın önderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12 robot kulübü öğrencimiz 4 ekip oluşturup 5 robot yaparak IZTECH Roboleauge 2018´de Çizgi Labirent Kategorisinde Birincilik ödülü ve tüm kategorilerde İZMİR FEN LİSESİ Robot Kulübü olarak IRL Özel Ödülünü kazandılar.

Mrt

Kendi başına da büyük işler başaran öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıf öğrencimiz Kaan ODTÜ Robot Günlerinde Labirent Çözen Robot kategorisinde kendi hazırladığı ve kodladığı robotuyla yarıştı.

Mrt