Etiket Sonuçları: otonom

Haz

Bilgisayar bilimine gönül veren mühendis kumaşlı öğrencinlerin okulu İzmir Fen Lisesinden sevindirici bir haberimiz var. Dilara Büşra YÖRÜR, özel bir üniversitenin düzenlediği robot yarışmasında takım arkadaşlarıyla birlikte TURNUVA BİRİNCİSİ oldu.

Haz

Nis

Geleceğin mühendislerinin şimdiden robotik alanında çalışmalar yaptığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde robot ekiplerinde yer alan 9. ve 10. sınıf öğrencimlerimiz İzmir Yüksek Teknoloji Estitüsü Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcı Doc. Dr. Gökhan KİPER ile bölümü ve laboratuvarları gezmiş, yapılan çalışmaları incelemiş ve Doc. Dr. Mehmet İsmet Can Dede ile robotik konusunda toplantı yapmışlardır.

Nis

Ock

Öğrencilerimizin temel mekanik, elektronik ve bilgisayar bilgilerinin geliştirilmesini sağlayan tüm  STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) Faaliyetlerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 21. Yüzyıl Becerilerini Kazanmaları için öğrencilerimiz STEAM Faaliyetlerini okulumuzda sürdürmektedir.