ROBOT Çalışmalarımız Devam Ediyor - Mekanik, Elektronik ve Yazılım

Öğrencilerimizin temel mekanik, elektronik ve bilgisayar bilgilerinin geliştirilmesini sağlayan tüm  STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) Faaliyetlerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde 21. Yüzyıl Becerilerini Kazanmaları için öğrencilerimiz STEAM Faaliyetlerini okulumuzda sürdürmektedir.

LEGO MindStorm ve Arduino Platformlarında geliştirdikleri ve geliştirmekte oldukları ürünleri 9. sınıflarımızın beğenisine de sunan öğrencilerimiz akran değerlendirmelerini de proje çalışmalarında kullanmaktadırlar.

9. sınıflarımızın ilgi ve dönütleri öğrencilerimize yön verirken proje grupları arasındaki dayanışma da takdire şayandır.

Birbirleri ile takıldıkları konularda yaptıkları sohbet sonucunda birbirlerinin projelerinin geliştirilmesine katkı sağlayan öğrencilerimiz İnternet´teki kaynakları da yaptıkları literatür taramalarına eklemektedirler.

Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Görsellerdeki çalışmalar / robotlar yakın zamandaki yarışmalara girecekleri için detaylara yer verilmemektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yayın: 07.01.2017 - Güncelleme: 07.06.2024 14:09 - Görüntülenme: 3315