T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Etiket Sonuçları: tıp

Tem

Kariyer fırsatlarını değerlendirmeyi bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Enver İLHAN fakülte tanıtım faaliyetleri kapsamında ziyaret etmiştir.

Nis

İnsanı seven, insana yardımcı olan ve insanları anlayan nitelikli hekimler olmak için üniversiteye gidecek olan azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde Ege Üniversitesi ile yapılan işbirliği kapsamında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Cemil GÜRGÜN ile Ege Üniversitesi Diş Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nazan ERSİN Ege Üniversitesi ve Fakülte Tanıtımlarını Selcan ÖZTÜRK'ün moderatörlüğünde okulumuz öğrencilerine yaptılar ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar.

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Tıp Alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´86 mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER sabah oturumunda 11. ve 12. sınıflarımıza öğle oturumunda ise 9. ve 10. Sınıflarımıza hem Dilim Dilim DİLİMİZ adı altında hazırladığı Güçlü ve Güzel Türkçemize Dikkat Edelim mesajlı sunumunu yaptı hem çalışma alanı ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de tavsiyelerde bulundu.

Ara

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri İlaç Sektöründe hem ülkemizde hem yurt dışında farmakoloji üzerine önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi ´98 mezunlarımızdan ikisi Emre YILDIRIM, MD, PhD ve İsmail Burak BAL, MD. 11. ve 12. sınıflarımıza hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdiler hem İFL´deki anılarını anlattılar hem de tavsiyelerde bulundular.