T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Diğer Etkinliklerimiz

Ekm

Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan, olimpiyat ve proje çalışmaları ile bilim dünyasının derinliklerinde yol alan, derslerde sordukları sorularla pırıl pırıl parlayan ve sosyal becerileri ile kendilerinden söz ettiren efsane dönem İFL 2021'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde son sınıf öğrencilerimizin ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile süreci ortak akılla yürütmek ve işbirliği ile en etkili ve verimli çalışmaları yaparak bu yılda İzmir Fen Lisesi bayrağını yine en yüksekte dalgalandırmak için öğrencilerimizle toplantı yaptık.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

Haz

Çevrim içi teknolojileri etkin kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde değerli müdür yardımcılarımızın ve kıymetli okul psikolojik danışmanımız ve rehber öğretmenimizin koordinesinde öğretmenlerimizin katılımı ile son sınıf öğrencilerimizle motivasyon ve sınav öncesi son dönemde yapılacaklar konusunda çevrim içi bir oturumda sohbet ettik.

May

Derslerin ve dört duvarın dışında da samimi bir şekilde birbirlerinin yanında olabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğretmenlerimizin desteğinde 11. Sınıflarımızla çevrim içi olarak buluştuk ve öğrencilerimizin süreç içindeki durumlarını istek ve önerilerini dinledik. 

Eyl

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.