T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Diğer Etkinliklerimiz

Ekm

Ulusal ve uluslararası başarılara imza atan, olimpiyat ve proje çalışmaları ile bilim dünyasının derinliklerinde yol alan, derslerde sordukları sorularla pırıl pırıl parlayan ve sosyal becerileri ile kendilerinden söz ettiren efsane dönem İFL 2021'in okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde son sınıf öğrencilerimizin ve ders öğretmenlerimizin katılımı ile süreci ortak akılla yürütmek ve işbirliği ile en etkili ve verimli çalışmaları yaparak bu yılda İzmir Fen Lisesi bayrağını yine en yüksekte dalgalandırmak için öğrencilerimizle toplantı yaptık.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl

Çevrim içi çalışmaları ile de öğrencilerinin yanında olarak onların her zaman her alanda en iyi olmalarına destek olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın mahmut YILDIZ'ın talimatıyla okulumuza yeni gelen 9. sınıf öğrencilerimizin herhangi bir teknik sıkıntı yaşamadan çevrim içi dersleri takip edebilmesi için Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ öğrencilerimizle dersler öncesinde teknik bağlantılar gerçekleştirdi ve süreci anlattı.

May

Derslerin ve dört duvarın dışında da samimi bir şekilde birbirlerinin yanında olabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğretmenlerimizin desteğinde 11. Sınıflarımızla çevrim içi olarak buluştuk ve öğrencilerimizin süreç içindeki durumlarını istek ve önerilerini dinledik. 

Haz

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Kas

Elması kıpkırmızı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ kazanım değerlendirme sınavlarımızda en yüksek puan alan 10 öğrencimizi makamında kabul edip çalışma azimlerinden ve akademik çalışmalara ayırdıkları zamanlarından ötürü kendilerine teşekkür edip hepsine ödüllerini verdi.

Nis

Kurum kültürüne ve geleneklerine bağlı okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız devam ediyor.

Nis

Anıları dört duvara sığmayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimiz ve Rehberlik Servisimizin koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmenlerimizin desteğinde Sınıf Kahvaltılarımız başlamıştır.

May

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK Bayrak Töreninde öğrencilerimize samimi duygularıyla motivasyon ve azim konusunda etkileyici bir konuşma yaptı.

Nis

Öğrencilerimizin birbirleri ile iletişimlerine katkı sağlayacak ve onların okullarını sahiplenmelerine önayak olacak etkinliklere dikkat eden İzmir Fen Lisesinden bir sınıf içi etkinlik haberimiz var. Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda 9A Sınıf Rehber Öğretmeni Sevinç ÖRER´in (İngilizce Öğretmeni) koordine ettiği 9A Sınıf Kahvaltısı güzel bir cuma sabahında yapıldı.

Şbt

Gözümüzün nurları, İzmir Fen Lisesi Son Sınıf öğrencileri bugün hazırlandılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ock

İzmir´e kar yağar da okulumuza yağmaz mı? Okulumuza kar yağarda İFL kartopu oynamaz mı? İFL kartopu oynar da bu eğlenceli anlar fotoğraflanmaz mı?