T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Okulumuzu Ziyaret Edenler

Ock

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey yetiştirme düsturu ve "Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk çevrim içi ziyaret etmişlerdir.

Ekm

Teknolojiyi takip eden ve teknoloji üreten araştırmacı öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İsmail ŞAHİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Yavuz KILIÇASLAN ziyaret ettiler ve TeknoFest 2020 Gaziantep İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sağlık ve İlk Yardım Dalı Birincisi olan ekibimizi tebrik ettiler.

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ock

İnandık, çalıştık ve şimdi de rekora gidiyoruz diyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU liderliğinde "Güçlü öğretmen güçlü Türkiye" anlayışı doğrultusunda, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavına hazırlanan 26 öğrencimize güçlü bir şekilde yanlarında olduğumuzu hissettirip Bilim Kurulunda geleneksel faaliyetimiz olan İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Takımı Pasta Kesme törenimizi gerçekleştirdik.

Ock

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında seçkin proje ve çalışmalara imza atan ve bir çok çalışmaya ilham kaynağı olan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ liderliğinde ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet YİĞİT koordinesinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları İzmir Koordinasyon Ekibi desteğinde 19 - 20 Kasım 2019 tarihleri arasında 09:30 - 12:30 saatleri arasında İzmir Fen Lisesinde Ilce Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun ev sahipliğinde  "Bilim Olimpiyatlarına Öğrenci Hazırlama Atölye Çalışması" Matematik (Lise), Matematik (Ortaokul), Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarında İzmir İlinin seçkin okullarında görev yapan ve nitelikli çalışmalara imza atan 110 öğretmenimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında seçkin proje ve çalışmalara imza atan ve bir çok çalışmaya ilham kaynağı olan İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ liderliğinde ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Mehmet YİĞİT koordinesinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları İzmir Koordinasyon Ekibi desteğinde İzmir'in seçkin okullarında uygulanan Bilim Olimpiyatları Projesi kapsamında proje ekibi İzmir Fen Lisesine misafir oldu.

Haz

Bilim insanı olma yolunda azim ve kararlılıkla çalışan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın İhsan YAŞA'yı TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları konusunda görüşme yapmak ve protokol imzalamak için ziyaret ettik.

Haz

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´ni İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Harun YAZAR, Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Haz

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için son çalışmalarımızı yaparken İmam Hatip Proje Okullarımızın Değerli Müdürleri Okulumuza şeref verdiler.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Bornova İlçesindeki Mesleki Eğitimin Tanıtılması, Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Rehberlik Çalışmaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU liderliğinde Şube Müdürümüz Selviye BULUCU ve RAM Müdürümüz Mehmet Akif AKBAŞ koordinesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliğinde ilçemizdeki ortaokulların müdür yardımcıları ve rehber öğretmenleri konferans salonumuzda toplandı.

Ara

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Eyl

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.