İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER öğrencilerimizi tebrik ettiler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi liderliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ı ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, makamında başarıları ile okulumuzu gururlandıran YKS Türkiye Sözel Birincisi Şevval ARPACIOĞLU'nu, YKS Türkiye Sayısal Altıncısı Emin ERSÜS'ü ve 52. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında Altın Madalya Alan Deniz GÜNER'i tek tek tebrik ettiler ve öğrencilerimizle fotoğraf çektirdiler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER,  İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, öğrencilerimize ve okulumuza başarılarımızın devamını dilediler.

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGERİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGERİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGERİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGERİzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER

Yayın: 20.08.2020 - Güncelleme: 21.08.2020 21:14 - Görüntülenme: 1884