T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

eTwinning Projelerimiz

eTwinning Projelerimiz

Ock

Salgın dönemini faydalı etkinlikleri ile zamandan ve mekandan bağımsız bir şekilde değerlendirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "Digital Wisdom" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

Kas

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Haydi, Tanışalım, Arkadaş Olalım" isimli eTwinning projesi kapsamında Öğretmenler Günü için bir video hazırladılar.

Ekm

Başarısı Türkiye sınırlarını aşan okul İzmir Fen Lisesinde  Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy eTwinning Projemiz Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Şbt

Kubaşık öğrenme etkinliklerine katılan, zamandan ve mekandan bağımsız proje çalışması yapabilen ve yabancı dil becerilerini kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde uluslararası eTwinning Projesi olan "ePhilosopy" projesi çalışmaları çevrimiçi olarak devam ediyor.

Ock

21. yüzyıl becerilerini kazanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde devam eden eTwinning Projelerinin ortak okullarla yaptıkları ekonferans görüşmeleri devam ediyor.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu'nda düzenlenen törende Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'na ve Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY'a 2018 - 2019 öğretim yılında hazırlanan Felsefe Atölyesi, Living Democracy ve Teenager in Europe, Cultural Similarities and Differences isimli projelerle kazanılan 2018 Yılı e-Twinning Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerini İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi ve Müdür yardımcımız İlker ERARSLAN takdim etti.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan 3 eTwinning Projemizin Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Living Democracy" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Felsefe Atölyesi" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ock

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla işbirliği yaparak yabancı dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordine ettiği ve çoklu okul ortaklığını uluslararası boyutta gerçekleştirdiği eTwinning Projesi "Let´s Share and Stay Dynamic with Dynamic Education" tüm hızıyla devam ediyor.

Ock

Felsefe derslerinde öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini web 2.0 ölçme ve değerlendirme araçları ile gösterebilecekleri eTwinning Projesi "Felsefe Atelyesi" çalışmalarımız Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile devam etmektedir.

Ara

Kültür ve Sanat etkinlikleri ile yoğrulan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Cultural Diversity eTwinning Projesi kapsamında Arkas Sanat Merkezindeki Binbir Gece Masalları Sergisini ziyaret ettiler.

Ekm

Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullarla iletişim kuran, işbirliği yapan, projeler geliştiren ve paylaşan okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordine ettiği ve bir çok kalite etiketi alan "My Utopia", "Düşünce Atlasım", "Sofinin Dünyasına Yolculuk" projelerinde çalışan öğrencilerimize İl ARGE uzmanları tarafından sertifikaları verildi.