T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Sadece Öğretmenlerimiz

Mrt

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenlerimizle birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu her daim dile getiren Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, ekibin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışmasını desteklemektedir. Bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem veren sayın müdürümüz öğretmenlerimizin doğum günü kutlamalarını da desteklemektedir.

Kas

Nitelikli ve özverili çalışmaları ile örnek olan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI Eğitimde Fark Yaratan Öğretmen olarak Ankara'ya İzmir'i temsilen çağrılmıştır. Bu kapsamda düzenlenen etkinliklere katılan kıymetli öğretmenimiz kendisi ile ilgili sunumunu da yapmış olup 24 Kasım öğretmenler gününe kadar sürecek olan çeşitli etkinliklerde İzmir'i temsil edecektir.

Mrt

Sosyal sorumluluk projelerine önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Sayın Emine Erdoğan´ın himayesinde 81 ilde faal olarak yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" için İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendinin koordinesinde düzenlenen etkinliğe Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Sevim Öztürk, Matematik Öğretmenimiz Ergül Atıcı Güven, Fizik Öğretmenimiz Vildan Akyol ve Müzik Öğretmenimiz Sinem Var katıldı.

Eyl

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.

Haz

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

Nis

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Şbt

2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı İkinci Döneminde de İzmir Fen Lisesi gücüne güç katarak öğrencilerimiz için çalışmaya devam ediyor.

Şbt

Alanlarına hakim, deneyimli ve nitelikli birer öğretmen olmanın yanı sıra takım olarak da sinerji yaratabilen öğretmenlere sahip olan İzmir Fen Lisesi´nde bu sefer sadece öğretmenlerimizin katıldığı bir etkinliğin haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Ock

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle etkinlikler yapıyoruz.

Ara

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğretmenlerimizle birlikte çalışmaktan dolayı mutlu olduğunu her daim dile getiren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT, ekibin gönül bağı ile birbirine bağlanmasını ve takım olarak çalışmasını desteklemektedir. Bu anlayışla ders dışı yapılan faaliyetlere de önem veren sayın müdürümüz öğretmenlerimizin doğum günü kutlamalarını da desteklemektedir.

Ara

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.