Öğretmenler Odamızda Müziğin O Güzel Tınısı

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle etkinlikler yapıyoruz.

Dönem sonu iş ve işlerlerimizin arasında müsait zamanı olan öğretmenlerimiz Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR´ın gitarından çıkan o büyülü sese kulak verip eşlik ettiler.

Öğretmenlerimizin kendi aralarında düzenlediği okulumuzdaki birlik ve beraberliğe katkı sağlayan öğretmenler arasındaki sıcaklığı ve iletişimi arttıran bu güzel etkinliklerin gerçekleştirilmesinde emek sahibi olan değerli öğretmenlerimize ve bu önemli etkinliklere iştirak eden kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 16.01.2017 - Güncelleme: 30.05.2024 11:33 - Görüntülenme: 4120