T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

TÜBİTAK Kriptoloji Yaz Okulu

Haz

Şifrelemeyi ve şifre çözmeyi merak edenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 2 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2019 listelerinde yer aldı.

Eyl

Bilimin maceralı yolculuğunda gizemi çözebilenlerin ve o yolculuğa gizem katabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden TÜBİTAK Kriptoloji Yaz kampına giden öğrencimiz Ervin başarılı bir şekilde kamptan döndü.

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.

Ağu

Bilim aşkının sırrını çözen veya bilimin kalbinde sır saklayanların okulu İzmir Fen Lisesinden Kriptoloji Yaz kampımızla ilgili bir haberimiz var.

06 Ağustos 2017 - 11 Ağustos 2017 tarihleri arasında Sabah 08.00´da başlayıp akşam 21.30´a kadar devam eden ve alanında değerli bir çok akademisyenimizin gençlerimizle etkinlik/ders yaptıkları bir yaz okulu geride kaldı.

Ağu

Biyoloji Olimpiyat Takımımızdan Üstün Zekalı Güzel Kızımız Duygunur ve Bilgisayar Olimpiyat Takımı Kaptanımız Sadık Efe TÜBİTAK tarafından düzenlenen Kriptoloji Yaz kampında İFL Fırtınası estiriyor. İki pahabiçilmezimize de emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Tem

Bilgisayar Olimpiyat Takımı Kaptanımız Sadık Efe SARITUNALI TÜBİTAK tarafından düzenlenen Kriptoloji Yaz kampına çağrıldı.