Bilim Yolu Proje Çalışmamızın Hazırlık Toplantısını Yaptık

Nitelikli ve seçkin öğretmenlerin öğrencileri için emek verdiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ve İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde proje ekibinde yer alan değerli öğretmenlerimizin katılımız ile İzmir Fen Lisesi olarak "Bilim Yolu" isimli Erasmus Projesi kapsamında 22 Haziran 2021 tarihinde Zoom üzerinden ön hazırlık toplantısı yaptık.

İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın kaleminde proje çalışmamız:

"İzmir Fen Lisesi olarak "Bilim Yolu" isimli Erasmus Projesi kapsamında 22 Haziran 2021 tarihinde Zoom üzerinden ön hazırlık toplantısı yapılmıştır. Söz konusu toplantıda proje grubunda yer alan öğretmenlerimize projenin içeriği ve proje kapsamında İzmir Fen Lisesi tarafından yapılması gereken faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir. Ayrıca, faaliyetlerin gerçekleştirileceği tarih ve kapsamları hakkında planlamalar yapılmıştır.

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği 2020 yılı Teklif Çağrısı dönemi için hazırlanan "Bilim Yolu" adlı projede Türkiye'nin öncü Fen Liseleri yer almaktadır.

Proje Ortağı Okullar:

1. İzmir Fen Lisesi

2. Aydın Fen Lisesi

3. İstanbul Atatürk Fen Lisesi

4. Ankara Fen Lisesi

5. Tofaş Fen Lisesi

6. Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi"

NOT: Haberimizde kullandığımız ekran alıntıları için İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'a teşekkür ederiz.

Bilim Yolu Proje Çalışmamızın Hazırlık Toplantısını YaptıkBilim Yolu Proje Çalışmamızın Hazırlık Toplantısını Yaptık

Yayın: 27.06.2021 - Güncelleme: 27.06.2021 10:19 - Görüntülenme: 321