Etiket Sonuçları: yolu

Ara

Öğrencileri kadar öğretmenleri de azim ve kararlılıkla çalışıp ülkemizi uluslararası düzeyde temsil eden okul İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN'ın BİLİM YOLU - Erasmus K101 Programı Okul Eğitimi Personel Hareketlilik Projesi ile ilgili haber metnini yayımlıyoruz.

Ekm

Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Personel Hareketlilik Projesi "Bilim Yolu" için yapılan hazırlık çalışmalarını İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN okul sitemizden yayımlamamız için haberleştirdi. Öğretmenimizin metni ve seçtiği fotoğraflar ile Bilim Yolu Projesi Hazırlık Süreci haberimiz:

Haz

Nitelikli ve seçkin öğretmenlerin öğrencileri için emek verdiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ ve İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde proje ekibinde yer alan değerli öğretmenlerimizin katılımız ile İzmir Fen Lisesi olarak "Bilim Yolu" isimli Erasmus Projesi kapsamında 22 Haziran 2021 tarihinde Zoom üzerinden ön hazırlık toplantısı yaptık.

Ara

Güzel bakan, güzel gören ve güzellik katanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI ve Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde Bilim Yolumuzdaki iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Ekm

Bilimin buram buram hissedildiği okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde Bilim Yolumuz ortaya çıkmaya başladı.