Birinci Dönemin Kazanım Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar her sınıf düzeyinde titizlikle hazırlanmış sorularla öğrencilerimizin kendilerini değerlendirme fırsatı olarak gördükleri kazanım değerlendirme sınavlarımız birinci dönem itibariyle tamamlandı. 12. sınıflarımızda daha yoğun olmak üzere ikinci dönemde de kazanım değerlendirme sınavlarımız devam edecektir.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 21.01.2024 - Güncelleme: 21.01.2024 12:43 - Görüntülenme: 248