Biyoloji Laboratuvarımızda Deneyler Devam Ediyor - Beynin İncelenmesi

Laboratuvarda nasıl bilimsel çalışma yapılacağını bilip deneye yaparak bilimi öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI 11. sınıf öğrencilerimiz ile biyoloji laboratuvarımızda beyin incelediler.

11. sınıf öğrencilerimiz İnsan Fizyolojisi Ünitesinde dana beyninin yapısı ve işleyişi ile ilgili çalışmalarında önce FATİH Projesi kapsamında okulumuza kazandırılan Etkileşimli Tahta´da dersin teorik kısmını gördüler ve ardından Değerli Biyoloji Öğretmenimizin kılavuzluğunda biyoloji laboratuvarımızda dana beynini incelediler. Yaptıkları incelemeleri tartıştılar, raporlarını hazırladılar ve laboratuvar kullanım kılavuzumuzda belirtildiği iş ve işlemleri yapıp laboratuvar çalışmalarını sonlandırdılar.

Değerli öğretmenimize ayırdığı zaman ve verdiği emekten kıymetli öğrencilerimize de ilgi ve aktif katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.

Yayın: 01.10.2021 - Güncelleme: 01.10.2021 10:18 - Görüntülenme: 394

Etiketler :