Dünya Felsefe Günü ve Digital Wisdom Panolarımız

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen okul İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenlerimiz Gülşen ÖZSOY'un koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü ile ilgili Okul Panosu hazırladılar.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişmesi ve atkif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile değerli öğretmenimiz öğrencilerine eTwinning ve araştırma projeleri yaptırmış ve takım çalışması ile öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamıştır. Kıymetli öğretmenimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması da yapmış, internet üzerinden görsel malzemeler de bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını da belirlemişlerdir.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenleri başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Dünya Felsefe Günü ve Digital Wisdom PanolarımızDünya Felsefe Günü ve Digital Wisdom PanolarımızDünya Felsefe Günü ve Digital Wisdom Panolarımız

Yayın: 17.11.2021 - Güncelleme: 17.11.2021 00:22 - Görüntülenme: 357