Etiket Sonuçları: dünya

Nis

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak ve pasta keserak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Mrt

8 Mart 2022 tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ günün anlam ve önemine binayen çalışma arkadaşlarımıza kırmızı karanfil sunarak çalışma arkadaşlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen okul İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenlerimiz Gülşen ÖZSOY'un koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü ile ilgili Okul Panosu hazırladılar.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İzmir EBA Ekibi tarafından her ay nitelikli ve verimli bir şekilde düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında 12 Kasım 2021 günü İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimizle Dijital Dünyada Sesin Yolculuğu Atölye Çalışmasını yaparak öğrencilerimizin podcast, video ve radyo çalışmalarında kullanacakları medyaların seslerini işlemeleri için gerekli bilgi ve beceriyi öğrencilerimize kazandırdılar.

Ara

Zengin kültürel mirasımıza hem sahip çıkan hem de bu zenginliği yeni nesillerin öğrenmesini sağlayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde, Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırma Enstitüsü Türk Halk Bilimi Ana Bilim Dalı ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen "Türk Dünyasından Masallar" projesi kapsamında Bornovalı çocukların Türk Dünyasıyla buluşmasında masal anlatımı etkinliğinde okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan Ekici koordinesinde öğrencilerimiz Reyhan ve Zehra Önem yer aldılar.

Ara

Mrt

Yabancı dili doğru ve yerinde kullanabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER´in koordinesinde ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın desteğinde okulumuzun yürüttüğü "Let´s Share and stay dynamic with "Dynamic Education" projesi çerçevesinde etkinliklerimiz devam etmektedir.

Mrt

İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldik. Dünya kadınlar gününü kutladık.

Mrt

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.

Nis

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.