Etiket Sonuçları: kanser

Kas

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde ve Ege Üniversitesi Öğrencisi İntörn (intern-stajer) Hemşirelerin desteğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sağlık Konulu Okul Çalışmaları kapsamında Ekim Ayı etkinliklerimizden biri de Meme Kanseri Farkındalığı semineriydi.

Kas

Sağlıklı bireyler yetiştirmek için sağlık konusunda kendilerini geliştiren kadronun okulu İzmir Fen Lisesinde Kasım Ayı Stajer Hemşireleri okul personelimize ve eğitim kadromuza "Hipertansiyon, Diyabet ve Kanser" eğitimi verdiler.

Ara

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde kanser ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI´nın koordinesinde Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi öğrencilerimize Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer verdi.

Ara