Meme Kanseri Farkındalık Ayı Etkinliği

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde ve Ege Üniversitesi Öğrencisi İntörn (intern-stajer) Hemşirelerin desteğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sağlık Konulu Okul Çalışmaları kapsamında Ekim Ayı etkinliklerimizden biri de Meme Kanseri Farkındalığı semineriydi.

Okulumuzda çalışan kadınlara okul hemşiremiz Merve ÇORAMIK ve konu uzmanları tarafından verilen eğitimle kadın çalışanlarımızın meme kanseri hakkında farkındalık yaşaması ve eğitimlerde anlatılan hususlara özen göstererek sağlıklarına dikkat etmeleri için kadın çalışanlarımıza destek verildi.

Yine aynı etkinlik kapsamında okulumuzda pembe kurdele dağıtıldı ve öğretmenlerimiz pembe tonlarında giyindiler.

Okulumuz için zaman ayıran ve emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 07.11.2023 - Güncelleme: 07.11.2023 00:25 - Görüntülenme: 179