Etiket Sonuçları: lösev

Şbt

Duyarlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI koordinesinde öğrencilerimiz LÖSEV yararına LÖSEV´in gönderdiği satış masasını kurdular ve LÖSEV´in gönderdiği ürünleri öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve okulumuzu ziyarete gelen ortaokul öğrencilerine sattılar.

Şbt

Ara

Öğrencilerimizin toplumsal farkındalık düzeyini arttırmak için gerekli ortamları oluşturan İzmir Fen Lisesi´nde kanser ile ilgili farkındalık eğitimi verildi. Değerli Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI´nın koordinesinde Lösemili Çocuklar Vakfı temsilcisi öğrencilerimize Kanser ve LÖSEV ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla bir seminer verdi.

Ara